Go To Top

over ons
Lees hier wat meer over ons, en wat we doen.


wie zijn we

We zijn een jong dynamisch team dat veel ervaring heeft in het handhaven op de mountainbike.
Deze ervaringen hebben wij opgedaan in jaren professie.
Door schade en schande word men wijs is een bekende uitspraak.

BOA Bikers is een onderdeel van Mounttrack dat in 2005 door Alfred Broeder is opgericht. Na ervaringen in de BOA wereld te hebben opgedaan, is Alfred in 2003 zijn loopbaan als BOA ambtenaar  in de regio Gelderland- Zuid begonnen.

Bij verschillende gemeentes ervaring opgedaan te hebben heeft Alfred zich ontwikkeld tot BOA Biker specialist.
Bij verschillende instanties in Nederland heeft Alfred zijn kennis achter gelaten door zijn specialisme te delen met de cursisten. Ook in het buitenland waaronder Dubai en in delen van Europa is hij actief in het verzorgen van de bikerscursus. Veiligheid zelfverdediging en een veilige werk zone te creëren staan hierbij voorop.

wat doen we

De inhoud van de opleiding wordt gekenmerkt door veel praktisch oefenen met de fiets, afgewisseld met communicatieve vaardigheden en technische aspecten. We leren je in de lessen dingen zoals trappen afdalen, verdedigen met de fiets en we laten het je in de praktijk ervaren. Het inzetten van bikers kan, mits op de juiste wijze uitgevoerd, de effectiviteit en veiligheid van de gemeentelijke handhavers in de Openbare Ruimte te vergroten. Veel gemeentes gaan daarom zeker in stedelijke gebieden daar toe over om enerzijds het veiligheidsgevoel te vergroten en anderzijds preventief op te kunnen treden.

foto's